Benzema sasvim iskren: Ne igram za Ronalda ili Balea!
Foto: EPA

Francuski napadač sasvim otvoreno

Benzema sasvim iskren: Ne igram za Ronalda ili Balea!

M. Šljivak

Francuski napadač Karim Benzema ove sezone igra nešto lošije u odnosu na prethodne godine u dresu Real Madrida.

Ovaj 29-godišnji fudbaler je usprkos tome standardan član prve postave Kraljeva i ima veliko povjerenje trenera Zinedinea Zidanea, koji je tražio da mu se produži ugovor.

U posljednje vrijeme se sve više piše o tome kako je Benzema tu kako bi olakšao posao Cristianu Ronaldu i Garethu Baleu i da često zbog njih ostaje bez golova.

Ipak, Benzema je takve navode odbio i istakao je kako on igra za tim.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ja sam u službi tima, a ne Ronaldovoj ili Baleovoj. Igram za ekipu i vjerujte da ne postoji klub koji bi me privukao pored Reala. Sanjam da ovdje završim karijeru", istakao je za francuske medije Karim Benzema.

Član Reala francuski napadač je postao 2009. godine, a stigao je iz ekipe Lyona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi