Belotti: Naredne sezone ću igrati za Torino

Jasno poručio navijačima

Belotti: Naredne sezone ću igrati za Torino

E. Čaušević

Andrea Belotti je trenutno jedan od najboljih napadača u Seriji A, a svojim igrama u dresu Torina oduševio je fudbalsku javnost.

Belotti je trenutno prvi strijelac italijanske Serije A sa 22 gola iz 26 utakmica, a dodao je još četiri asistencije. Napadač Torina nalazi se na meti mnogih italijanskih, ali i evropskih ekipa, te je jasno da će na ljeto biti jedan od zvijezda prelaznog roka.

Italijanski reprezentativac je prije nekoliko mjeseci produžio ugovor s Torinom do ljeta 2021. godine. U novom ugovoru njegova okupna klauzula iznosi nevjerovatnih 100 miliona eura. Iako ima dosta ponuda čini se da Belotti još uvijek ne želi da napusti Torino.

"Naravno da ostaje u Torino. Mogu sigurno reći da ću i naredne sezone igrati za Torino. Želim da navijači Torina znaju da ću definitivno ostati u ovom klubu", rekao je 23-godišnji napadač Torina.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi