Bellerin sasuo komplimente na račun Seada Kolašinca

Hvali svog saigrača

Bellerin sasuo komplimente na račun Seada Kolašinca

E. Škorić

Hector Bellerin, strijelac jednog od tri gola Arsenala u pobjedi nad Koelnom (3:1), hvalio je Seada Kolašinca.

Bh. reprezentativac ušao je na poluvremenu i, prema mišljenju Bellerina, napravio razliku. Pogodio je Kolašinac za 1:1, a onda su se u strijelce upisali Alexis Sanchez i sam Hector Bellerin.

"Ovo je novo takmičenje za nas i znali smo šta moramo. Mislim da smo ovdje među najboljim ekipama, ali to naravno moramo dokazati na terenu", rekao je Bellerin, dodavši:

"Nismo počeli dobro, trener je morao mijenjati  taktiku, a onda je ubacio Kolašinca, koji je napravio razliku. Sretan sam".

Je li bio problem igračima to što se meč odgodio za sat vremena? "Apsolutno da. Spremali smo se za 21h, a onda se stvar promijenila, no moramo da budemo spremni za takve stvari", rekao je Bellerin.

Arsenalu slijedi derbi sa Chelseajem u nedjelju i Bellerin smatra da su Topnici spremni. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mislim da je pobjeda nad Bournemouthom u ligi dala puno povjerenja, a nova nad Koelnom nam itekako pomaže. Naporno radimo do utakmice s Chelseajem, a onda se nadam novoj pobjedi, koliko god bilo teško", zaključio je Španac.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi