Bellerin: S razlogom sam potpisao novi ugovor
Foto: EPA

Španac obožava London

Bellerin: S razlogom sam potpisao novi ugovor

Španski fudbaler Hector Bellerin nema namjeru napuštati Arsenal u skorije vrijeme. 

Tokom proteklih mjeseci Bellerin se dovodio u vezu sa prelaskom u Bayern, Barcelonu i Manchester City, međutim sve dileme oko budućnosti on je okončao potpisom novog ugovora do 2023. godine. 

"Potpisao sam novi ugovor s razlogom. Sretan sam u Londonu, a da nije tako, ne bih to učinio. Arsenal je klub koji mi je dao šansu da se razvijam, trener je imao mnogo povjerenja u mene", kazao je Bellerin, prenose britansi mediji, dodavši:

"Živim u Londonu već šest godina i još uvijek istražujem grad. Evo, baš prije neki dan sam išao u istočni London, na mjesto gdje nisam nikad bio. Obožavam ovaj grad", istakao je defanzivac Arsenala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bellerin je u Arsenal stigao kao 16-godišnjak iz Barcelone, a u međuvremenu je pokazao svoje kvalitete i postao standardan izbor Wengera na desnom beku. 

Ove sezone Bellerin je uvršten i u idealni tim Premier lige. 

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi