Bayern kupio Comana
Foto: EPA

Otkupili ugovor od Juventusa

Bayern kupio Comana

M. Šljivak

Kingsley Coman novi je igrač minhenskog Bayerna.

Francuski fudbaler koji je prethodne dvije sezone bio na posudbi u Bayernu, otkupljen je od Juventusa tri dana prije istekla roka za kupovinu i to za 21 milion eura.

Ugovor s Comanom potpisan je do 2020. godine, a direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge je rekao.

"Kingsley je važna cigla u izgradnji temelja za budućnost našeg tima, pa smo iskoristili opciju da ga kupimo. Sigurni smo da će nam pomoći u budućnosti", istakao je Rummenigge.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Coman je na posudbu u Bayern došao 2015. godine uz opciju kupovine. Povrede su malo usporile ovog fudbalera i on još uvijek nije pokazao sve što zna.

Ipak, tek mu je 20 godina i sigurno će u budućnosti biti veliko pojačanje za Bavarce.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi