Bauza objavio spisak Argentine sa jednim iznenađenjem

Ponovo izostavio veliku zvijezdu

Bauza objavio spisak Argentine sa jednim iznenađenjem

Selektor Argentine Edgardo Bauza objavio je danas spisak fudbalera za mečeve protiv Chilea i Bolivije.

Na spisku nema previše iznenađenj osim toga da je ponovo izostavljen napadač Intera Mauro Icardi koji igra sjajnu sezonu u Seriji A. 

Iako je već par sezona na najvećoj mogućoj razini, Icardi je odigrao samo osam minuta u karijeri za Argentinu i to u porazu od Urugvaja.

Spisak Argentine: Andujar [Estudiantes], Guzman [Tigres], Romero [Manchester United], Mercado [Sevilla], Zabaleta [Manchester City], Buffarini, [Sao Paulo], Roncaglia [Celta Vigo], Mas [Trabzonspor], Rojo [Manchester United], Otamendi [Manchester City], Musacchio [Villarreal], Funes Mori [Everton], Mascherano [Barcelona], Biglia [Lazio], Pizarro [Tigres], Banega [Inter], Di Maria [Paris Saint-Germain], Correa [Atletico Madrid], Acuna [Racing Club], Lavezzi [Hebei China Fortune], Messi [Barcelona], Dybala [Juventus], Aguero [Manchester City], Higuain [Juventus], Pratto [Sao Paulo].

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi