Barcelona za trenera želi Allegrija

Spremili veliku ponudu

Barcelona za trenera želi Allegrija

Prema pisanju španskog sportskog magazina AS, Barcelona je ozbiljno zainteresovana za Massimiliana Allegrija.

S obzirom da je Luis Enrique najavio povlačenje sa klupe Katalonaca na kraju sezone, u Barceloni su se već dali u potragu za njegovim nasljednikom iako su rekli da ime novog trenera neće biti poznato prije jula.

Kako se navodi, Barcelonina primarna 'meta' je Allegri, koji je navodno već kontaktiran.

Čelnici Barcelone su Allegriju spremili trogodišnji ugovor, a njegova godišnja plata bi iznosila osam miliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Vrijeme će pokazati koliko u ovim pričama ima istine, a za sada je jedino sigurno da će Allegri uskoro doći na Nou Camp ali u ulozi trenera Juventusa, s kojim se Katalonci sastaju u četvrtfinalu Lige prvaka.

Massimiliano Allegri je trofejni italijanski stručnjak koji je prije Juventusa vodio Milan, Cagliari, Sassuolo, Grosseto, Real SPAL i Aglianese.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi