Barcelona se sada okreće Di Mariji

Traži krilo

Barcelona se sada okreće Di Mariji

E. Škorić

Barcelona i dalje traži ofanzivca koji će zamijeniti Neymara i spisak želja sve je veći.

Prema pisanju inostranih medija, Katalonci su odustali od Philippea Coutinha i Ousmanea Dembelea, a sada im je prva želja Angel di Maria.

Argentinac je ranije igrao u Real Madrid, potom u Manchester Unitedu, a sada je u PSG-u. Igra dobro, ali dolaskom Neymara moglo bi se desiti da on ode i to u suprotnom pravcu.

Svjesni su na Nou Campu o kakvom igraću se radi, a i koštao bi daleko manje od Coutinha. Naime, Parižani za ovog krilnog igrača traže 55 miliona eura, a sada ostaje da vidimo hoće li klubovi sklopiti dogovor do kraja mjeseca, do kada traje prelazni rok.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U 61 nastupu za Parižane Di Maria je postigao 16 pogodaka. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi