Barcelona ponudila pomoć treneru Seville

Dijagnosticiran mu rak prostate

Barcelona ponudila pomoć treneru Seville

E. Čaušević
Teme:

Tužne vijesti sinoć su stigle iz Seville jer je trener ove ekipe Eduardo Berizzo objavio da mu je dijagnosticiran rak prostate.

Sevilla je uspjela da osvoji bod protiv Liverpoola iako su gosti na poluvremenu vodili sa 3:0. Trener španskog kluba na poluvremenu je odlučio da saopšti svojim igračima da mu je dijagnosticiran rak što je očigledno izazvalo inat kod igrača ove ekipe koji su uspjeli da izjednače na 3:3.

Još uvijek nije poznato da li će Berizzo morati napustiti trenersko mjesto Seville kako bi počeo liječenje. Španski mediji objavili su večeras da se prva javila Barcelona koja je ponudila pomoć treneru Seville.

Čelni ljudi Barcelone poručili su da stoje na raspolaganju kako bi pokušali pomoći Berizzu. Barca je ponudila svoj ljekarski tim kao pomoć jer imaju iskustva u ovakvim stvarima s obzirom da je slične probleme imao nekadašnji trener Barce, Tito Vilanova, koji je preminuo prije nekoliko godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti