Bacca: Sretan sam u Milanu, ostat ću ovdje

Kolumbijac demantovao špekulacije

Bacca: Sretan sam u Milanu, ostat ću ovdje

Kolumbijski napadač Carlos Bacca namjerava ostati u Milanu i naredne sezone, poručio je sam fudbaler u razgovoru za italijanske medije.

Iako se proteklih sedmica dosta piše o interesu mnogih ekipa za napadača Milana i o tome da za njega neće biti mjesta naredne sezone u prvoj postavi, Kolumbijac je odlučio demantovati sve navode te je poručio da ostaje u klubu.

"To je transfer market, uvijek postoje špekulacije u medijima. Ja sam smiren. Sretan sam u Milanu. Lijepo mi je ovdje i imam još tri godine ugovora. Ostat ću, pojavit ću se na prvom treningu 5. jula", rekao je Bacca.

Podsjetimo, Milan se u posljednje vrijeme interesuje za napadača Fiorentine Nikolu Kalinića, pa su mnogi smatrali da i ta činjenica ide u prilog toma da Bacca napušta klub.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, Kolumbijac je demantovao sve navode i jasno je da ćemo ga i naredne sezone gledati u dresu Rossonera.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi