Atletico u problemima, Gameiro će prihvatiti bogatu ponudu?

Francuz pred odlaskom

Atletico u problemima, Gameiro će prihvatiti bogatu ponudu?

Napadač Atletico Madrida Kevin Gameiro bi mogao napustiti ovaj klub nakon samo jedne sezone provedene na Vicente Calderonu.

Kako pišu ugledni španski mediji, Gameiro ima bogatu ponudu iz Kine od neimenovanog kluba i ozbiljno razmišlja o tome da je prihvati.

To bi mogao biti veliki problem za Atletico Madrid koji još uvijek ne zna hoće li smjeti registrovati nove igrače ovog ljeta. Odgovor FIFA-e se još uvijek čeka, a u Atleticu su za svaki slučaj već zamoljeli Gameira da pričeka sa transferom do zime.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Gameiro je u Atletico stigao prošlog ljeta iz Seville za 32 miliona eura i ove sezone je postigao 14 golova za Jorgandžije, no uprkos tome nije standardan kod Simeonea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi