Aston Villa spremila ogroman novac za Mitrovića

Pišu ostrvski mediji

Aston Villa spremila ogroman novac za Mitrovića

D. Vejo

Iako nema željenu minutažu u Newcastleu, napadač Aleksandar Mitrović i dalje je tražena roba na Ostrvu.

Srbijanskog fudbalera po svemu sudeći "izvlače" golovi u nacionalnom dresu, jer on nije u prvom planu kod španskog stručnjaka Rafaela Beniteza na St. James Parku pa s toga i nema priliku da mnogo hara na travnatim podlogama Championshipa.

Ipak, dolaze bolji dani za centarfora crno-bijelih. Naime, pojedini ostrvski mediji pišu kako je posrnuli engleski velikan Aston Villa, zainteresovan da angažuje Mitrovića ovog ljeta.

Navodno, tim sa Villa Parka spreman je da izdvoji čak 20 miliona eura za napadača Newcastlea, što bi bio novi rekord u visini transfera Championshipa.

Međutim, pitanje je da li će ovaj transfer ugledati svijetlost dana, imajući u vidu da Svrake krupnim koracima grabe ka povratku u Premiership, dok je Villa trenutno 12. tim u ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi