Asamoah produžuje ugovor sa Juventusom?
Foto: EPA

Zadovoljan u Torinu

Asamoah produžuje ugovor sa Juventusom?

Vezni fudbaler Juventusa Kwadwo Asamoah trebao bi uskoro potpisati novi ugovor sa klubom iz Torina.

Ovaj 28-godišnjak uskoro ulazi u posljednju godinu ugovora sa Juventusom, a prema riječima njegovog menadžera Federica Pastorella, velike su šanse da ga produži.

"On je sretan u Torinu. Sada se osjeća bolje jer ove sezone je dobijao mnogo prilike za igru. Vjerovatno će obnoviti ugovor sa Juventusom", riječi su menadžera reprezentativca Gane.

Kwadwo Asamoah je ove sezone odigrao 21 utakmicu za Juventus, a 18 puta je bio starter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Torino je stigao 2012. godine iz Udinesea, a dao je svoj doprinos u osvajanju četiri uzastopne titule prvaka Serije A.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi