AS Roma: Koliko poznajete Edina Džeku?

Kviz na zvaničnoj stranici Vučice

AS Roma: Koliko poznajete Edina Džeku?

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Edin Džeko jučer je postigao svoj 50. jubilarni gol u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Naša reprezentacija savladala je u Elbasanu selekciju Albanije sa 2:1, a prvi gol iz penala postigao je kapiten Edin Džeko. Za našeg napadača ovo je bio jubilarni 50. gol u dresu bh. selekcije.

Povodom tog malog jubileja njegov klub Roma danas je na svojoj zvaničnoj stranici objavila zanimljiv kviz koji nosi naziv "Koliko poznajete Edina Džeku". U kvizu pogađate za koji klub je debitovao Džeko, a ponuđeni odgovori na to pitanje će vas pošteno nasmijat.

Kviz koji se nalazi na zvaničnoj stranici Rome možete vidjeti na OVOM linku.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi