Arsene Wenger želi nova pojačanja

Menadžer Arsenala

Arsene Wenger želi nova pojačanja

D. Rakanović

Menadžer Arsenala Arsene Wenger izjavio je da su Topnici i dalje otvoreni za nova pojačanja. 

"Postoje dva načina da pojačamo tim, prvi je da analiziramo šta nismo radili dobro i šta možemo zajedno da se poboljšamo, a drugi način je da dovedemo nove igrače. Još uvijek smo otvoreni za pojačanja", rekao je Wenger.

On je dodao da su Arsenal mora zadržati ravnotežu u timu kako se ekipa ne bi destabilizovala dovođenjem previše novih igrača. 

"Veoma smo aktivni na tržištu transfera, doveli smo dva pojačanja. Moramo da održimo ravnotežu, i da ne destabilizujemo tim dovodeći previše igrača", zaključio je Wenger. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

U Arsenal su ovog ljeta do sada stigli bh. reprezentativac Sead Kolašinac i franuski napadač Alexandre Lacazette.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi