Arsene Wenger ostaje trener Arsenala!
Foto: EPA

Sutra zvanična potvrda

Arsene Wenger ostaje trener Arsenala!

Iskusni francuski trener Arsene Wenger će i u budućnosti predvoditi Arsenal.

Skupština članova Uprave Arsenala bit će održana sutra, a ESPN javlja da će se na tom sastanku raspravljati o Wengerovoj budućnosti u klubu sa Emiratesa.

Isti izvor navodi da će sutra zvanično biti potpisan novi ugovor, koji će Arsenea Wengera za Arsenal vezati još dvije godine.

Podršku Wengeru su pružili većinski vlasnik kluba Stan Kroenke i direktor Ivan Gazidis, dok su navijači podijeljeni.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čini se da je Wenger sačuvao svoju poziciju na klupi pobjedom nad Chelseajem (2:1) u finalu FA Kupa, kojom je spasio lošu sezonu u kojoj nije uspio završiti među četiri najbolje ekipe u Premier ligi i tako ostao bez Lige prvaka nakon čak 21 godinu.

Arsene Wenger (67) je menadžer Arsenala još od 1996. godine.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi