Alves: Svi znaju koliko obožavam Guardiolu

Odlazi u City

Alves: Svi znaju koliko obožavam Guardiolu

E. Škorić

Dani Alves je progovorio o svom statusu u Juventusu i najavio odlazak u Manchester City.

Alves bi kao slobodan igrač trebao da pređe u Manchester City kod bivšeg trenera Pepa Guardiole i očigledno je tu priča skoro pa završena.

"Naučio sam da se nikada ne može prestati raditi ono što se voli, a ja volim muziku.To je moja strast, a nogomet je moj hobi", rekao je Alves, a potom komentarisao glasine o prelasku u City.

"Napuštam Juve u slobodnom transferu? Ne znam šta se događa. Prepustio sam posao agentima i rekli su mi da će razgovarati sa mnom kada nađu najbolje rješenje. Ako odem, to će biti bez sukoba, bez ikakvih problema, za razliku od onoga što se govori. City je moj novi tim? Pa svi znaju koliko se vidim Guaridoli", kazao je Brazilac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tako bi Alves nakon Španije i Italije mogao da se okuša u Engleskoj i da pokaže i tamo da je jedan od najboljih desnih bekova na svijetu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi