Allegri: S Pjanićem neću ništa da rizikujem

Trener Stare dame pred meč protiv Lazija

Allegri: S Pjanićem neću ništa da rizikujem

Ekipu Juventusa očekuje veoma težak zadatak u 8. kolu italijanske Serije A jer na svom stadionu dočekuju Lazio. 

Ekipa Lazija igra sjajno i za sada su jedno od najprijatnijih iznenađenja u ligi. Oni se trenutno nalaze na 4. mjestu Serije A sa omjerom od pet pobjeda, jednog remija i poraza. S druge strane, Juventus ima šest pobjeda i remi i trenutno se nalazi na 2. mjestu. 

Trener Stare dame iz Torina Massimiliano Allegri govorio je danas na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Lazija, a dotakao se i našeg reprezentativca Miralema Pjanića.

"Khedira je dobro i on se vraća sutra na teren, Mandžukić je također dobro, a Pjanić će biti na raspolaganju u srijedu jer ne želimo ništa da rizikujemo s njim. Claudio Marchisio trenira odvojeno od tima, a za De Sciglija, Howedesa i Pjacu će trebati još vremena", rekao je Allegri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, sutrašnji susret između Juventusa i Lazija igra se s početkom od 18.00 sati.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi