Allegri oduševljen Pjanićevom partijom
Foto: EPA

Najbolje ocijenjeni igrač Stare dame

Allegri oduševljen Pjanićevom partijom

Juventusov trener Massimiliano Allegri imao je samo riječi hvale na partiju koju je sinoć pružio Miralem Pjanić. 

Pjanić je u utakmici protiv katalonskog kluba bio jedan od najboljih igrača Juventusa. Imao je stoprocentnu uspješnost u klizećim startovima, prekinutim napadima protivnika i zračnim duelima, a za svoj nastup dobio je ocjenu 8,6.

Njegovim nastupom nakon utakmice je bio prezadovoljan i trener Allegri. 

"Pjanić je odigrao odlično. Postaje važan igrač za Juventus i mislim da je u ovom trenutku jedan od najboljih veznjaka u Evropi. Još će napredovati", izjavio je italijanski trener na konferenciji za medije, dodajući pritom da su svi njegovi igrači odradili svoj posao na najbolji način. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Juventus je u revanšu na Nou Campu uspio da sačuva svoju mrežu i prošao je dalje zahvaljujući pobjedi od 3:0 iz prve utakmice. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi