Allegri: Juventus nikada ne prima ovakve golove
Foto: EPA

Trener Juventusa nakon razočaravajućeg remija

Allegri: Juventus nikada ne prima ovakve golove

Nakon večerašnjeg remija sa Atalantom, trener Juventusa Massimiliano Allegri ističe kako "Juventus nikada ne prima golove na ovakav način".

Juventus je u Bergamu gubio sa 1:0, ipak, nakon gola Alvesa u 83. minuti Stara dama dolazi do preokreta. Međutim loša reakcija odbrane dozvoljava Freuleru da pred sami kraj meča poravna na 2:2.

"Vodili smo dvije minute prije kraja. Juventus mora zatvarati utakmice nakon što stigne do preokreta. Juventus nikada ne prima golove kakve je primio danas", rekao je nakon utakmice bijesni Allegri.

"Mi smo na važnom putovanju, želimo završiti posao u ligi, a pobjeda protiv Atalante bi bila veoma važan korak prema tom cilju."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Današnja utakmica bi nam trebala podići nivo opreznosti pred susret sa Monacom, ekipom koja igra brz fudbal, moraćemo biti dobri", dodao je trener Juventusa.

"Znali smo da neće biti lako, ali primili smo dva gola nakon tehničkih pogrešaka. Sezona u ligi još nije gotova, a bila bi da smo danas pobijedili. Scudetto je u našim rukama, jednostavno moramo uraditi više od Rome. Ako oni imaju 90 bodova, mi moramo imati 91", istakao je na kraju Massimiliano Allegri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi