Allegri ima samo riječi hvale za Pjanića
FOTO: EPA

Odlična partija protiv Napolija

Allegri ima samo riječi hvale za Pjanića

Miralem Pjanić pružio je sjajnu partiju u sinoćnjoj pobjedi Juventusa nad Napolijem (3:1). 

Bh. reprezentativac se nije upisivao u strijelce, niti je bio asistent, međutim način na koji je odigrao protiv Napolija je u potpunosti zadovoljio trenera Massimiliana Allegrija koji je imao samo riječi hvale na Pjanićev račun. 

"Momci su protiv Napolija igrali veoma dobro, posebno s mentalnog aspekta. I Pjanić je sve bolji. On i dalje može napredovati i postati ujedno jedan od najboljih igrača u svijetu na svojoj poziciji", izjavio je Allegri.

U prvoj utakmici polufinala Kupa Kralja torinski klub je slavio nad Napolijem rezultatom 3:1. Golove za pobjedu su postigli Dybala (2x) i Higuain. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi