Alexis želi pod palicu trenera koji ga je proslavio

Sve bliže Cityu

Alexis želi pod palicu trenera koji ga je proslavio

...

Manchester City, PSG i Bayern iz Munchena su u žestokoj utrci za uslugama Arsenalovog napadača.  

Alexis Sanchez, se u ovom prelaznom roku nalazi na meti mnogih poznatih klubova u Europi, ali i on ima svoje želje.

Kako je poznato, nakon tri sezone provedene na Emiratesu on želi da promjeni sredinu, ali svojim odlaskom bi mogao naljutiti sve navijače Topnika.

Naime, Čileanac želi preći u Manchester City, i tako vjerovatno navući njegv navijača Arsenala, jer ide u konkurensku momčad Premiershipa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Vrijedi istaći da je njegova velika želja da ponovo surađuje sa Guardiolom, koji ga je 2011. godine iz Udinesea doveo u Barcelonu, i tako mu otvorio put ka ostalim fudbalskim velikanima u Europi.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi