Alexis: Ne želim da idem iz Arsenala

Sretan u Londonu

Alexis: Ne želim da idem iz Arsenala

E. Čaušević

Čileanski fudbaler Alexis Sanchez već nekoliko mjeseci nalazi se u centru pažnje sportske javnosti jer se špekuliše da će na kraju sezone napustiti Arsenal.

Alexis je na Emirates stigao u ljeto 2014. godine iz Barcelone i već u prvoj sezoni izrastao je u jednog od najvažnijih igrača Topnika. Ipak, nakon loših igara Arsenala u ovoj sezoni počelo se špekulisati da će napustiti londonski klub.

Interes za Čileanca pokazali su Juventus i PSG, ali je on odlučio da se konačno oglasi povodom tih navoda. Alexis je poručio svima da je sretan u Londonu, te da ne želi napustiti Arsenal.

"Sretan sam u Londonu i nadam se da ću do kraja odraditi svoj ugovor s Arsenalom. Želim ostati u pobjedničkoj ekipi i ovom gradu. Imam 28 godina i još je mnogo utakmica ispred mene. Igrač sam koji mnogo pazi na sebe", rekao je Alexis.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Čileanac sa Arsenalom ima ugovor do ljeta 2018. godine i još uvijek se ne zna da li će produžiti saradnju.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi