Alexis bi došao, ali mu se zvijezda Reala već usprotivila

Izgleda da nije poželjan

Alexis bi došao, ali mu se zvijezda Reala već usprotivila

Ako je vjerovati pisanju inostranih medija, na zimu bi moglo biti veoma interesantno u Real Madridu.

Madridski klub će u januaru pokušati angažovati Alexisa Sancheza, koji je navodno i sam spreman na pregovore, ali vjerovatno Čileanac nije ni svjestan koliko će taj transfer biti teško izvodiv.

Razlog tome je pobuna u svlačionici Real Madrida, u kojoj vlada jasan stav da Alexis nije poželjan uprkos tome što svi znaju o kakvom je fudbaleru riječ.

Glavni "buntovnik" je Sergio Ramos, kapiten Real Madrida, koji smatra da bivši fudbaleri Barcelone uopšte nisu dobrodošli na Santiago Bernabeu, a navodno su i ostali fudbaleri Kraljevskog kluba stali iza njega.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Osim toga što je Sanchez bivši Katalonac, Ramos i kompanija poručuju da Realu treba neko mnogo mlađi, iako Čileanac ima "tek" 28 godina.

Alexis Sanchez je uveliko ušao u posljednju godinu ugovora sa Arsenalom, koji će ga na zimu najvjerovatnije pustiti da ide kako bi uspio nešto zaraditi njegovom prodajom.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi