Albanac na Old Traffordu?
Foto: EPA

Hysaj želja Josea Mourinha

Albanac na Old Traffordu?

M. Šljivak

Elseid Hysaj, 23-godišnji desni bek Napolija, karijeru bi mogao nastaviti u redovima Manchester Uniteda.

Kako navode italijanski mediji, skauti Crvenih đavola večeras borave na meču Napolija i Atalante, gdje će imati zadatak da prate albanskog fudbalera, ali i veznjaka tima iz Bergama Francka Kessieja.

Ovaj dvojac bi veoma lako karijeru mogao nastaviti na Teatru snova. Jose Mourinho je veoma zainteresovan za njihove usluge, a skauti su poslati večeras u Napulj, kako bi dali dodatno mišljenje.

Kessie se već ranije povezivao s mnogobrojnim velikanima. Željeli su ga Chelsea i Roma tokom zime, a sada se u igru uključio i Manchester United.

S druge strane ovo je prvi put da se Hysaj povezuje s prelskom u redove engleskog velikana i sigurno bi eventualni transfer predstavljavo veliku stvar za albanski fudbal.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sjajni desni bek ove sezone igra zaista fantastično. Ovo mu je druga godina u dresu ekipe sa San Paola, a stigao je iz redova Empolija.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi