Alba želi zvijezdu Reala u Barci

Mnogo cijeni veznog fudbalera

Alba želi zvijezdu Reala u Barci

Defanzivni fudbaler Barcelone Jordi Alba volio bi vidjeti jednog od fudbalera Real Madrida u Barceloni.

Alba je upitan od strane španskih medija za veznog fudbalera Reala Isca, kojeg mnogi u posljednje vrijeme sele upravo u Barcelonu.

"Dobri fudbaleri su vijek dobrodošli. Mnogo vremena sam proveo sa Iscom. Znam ga veoma dobro još iz vremena kada smo igrali u Valenciji i znam da ima mnogo kvaliteta", rekao je Alba.

Podsjetimo da je Isco ove sezone veoma rijetko na terenu te je odigrao samo 17 mečeva u La Ligi a postigao je pet golova uz pet asistencija. Mnogo se pominje u posljednje vrijeme da će on napustiti Real Madrid, a osim Barcelone pominje se i mnogo klubova iz engleskog Premiershipa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije