Aguero: Messi će teško doći u Manchester City
Foto: EPA

Osvrnuo se na glasine

Aguero: Messi će teško doći u Manchester City

Sergio Aguero smatra da su nerealne glasine koje Lionela Messija sele u Manchester City. 

Tokom ljeta spominjalo se da je Manchester City spreman platiti 300 miliona eura, koliko po tekućem ugovoru iznosi odštetna klauzula za Messija, međutim Aguero smatra da nije realno očekivati da njegov sunarodnjak dođe na Etihad. 

"Ovdje novac nije problem, ali mislim da su Messi, ali i Ronaldo simboli svojih klubova i teško da će otići. Volio bih imati Messija u svojoj ekipi, ali mislim da će se to jako teško dogoditi", izjavio je Aguero, prenose inostrani mediji.

Aguero se postepeno oporavlja od povreda koje je zadobio u nedavnoj saobraćajnoj nesreći u Amsterdamu i broji dane do povratka na utakmice. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegov period oporavka će, prema procjenama ljekara, trajati ukupno dva mjeseca. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi