Agent Arde Turana demantovao glasine o ponudi Arsenala

Arda ostaje na Nou Campu

Agent Arde Turana demantovao glasine o ponudi Arsenala

Turski fudbaler Arda Turan u posljednje vrijeme se sve češće pominje u kontekstu odlaska iz Barcelone.

Ipak, kada bi se god pojavila takva informacija, agent Arde Turana Ahmet Bulut bi se odmah oglasio i poručio da od toga neće biti ništa, a tako je bilo i ovog puta.

Bulut je rekao da je njegov klijent sretan u Barceloni.

"Trenutno nema nikakve ponude i nema ničega o čemu bismo mogli pričati. Nisam kontaktiran od strane Arsenala. Kao što sam rekao i ranije, on je sretan u Barceloni i ima još tri godine ugovora", rekao je Bulut.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je Arda u Barcelonu stigao prije dvije godine iz Atletico Madrida za oko 34 miliona eura, a ove sezone je odigrao 17 mečeva i postigao tri gola te upisao tri asistencije u La Ligi. Ukupno je u svim takmičenjima postigao 13 golova uz sedam asistencija.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije