Izuzetno zanimljiv žrijeb četvrtfinala Kupa BiH

Održan žrijeb u Vogošći

Izuzetno zanimljiv žrijeb četvrtfinala Kupa BiH

S. Mlaćo, foto: A. Berbić

Danas je u hotelu Park u Vogošći održan žrijeb parova četvrtfinala Kupa BiH za seniore i omladince, te 1/8 finala Kupa BiH za seniorke i malonogometaše.

U seniorskoj konkurenciji u bubnju su se našli sljedeći klubovi: FK Željezničar, NK Široki Brijeg, FK Sloga Simin Han, FK Zvijezda 09, FK Sloboda, FK Krupa, FK Rudar Prijedor i FK Olimpik.

Očekuje nas nekoliko veoma zanimljivih parova, a snage će odmjeriti: NK Široki Brijeg - FK Željezničar, FK Olimpik - FK Zvijezda 09, FK Rudar Prijedor - FK Krupa, FK Sloga Simin Han - FK Sloboda.

Prve utakmice četvrtfinala Kupa BiH igraju se 22. novembra, dok su revanši na rasporedu 29. ovog mjeseca, s tim što će Željezničar i Široki Brijeg svoje utakmice igrati 29. novembra na Pecari, odnosno 6. decembra na Grbavici zbog učešća juniora Plavih u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Utakmice četvrtfinala Kupa BiH igrat će se u terminima od 13 ili 16 sati.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi