Williamsa otjerali iz Podgorice

Otkaz američkom košarkašu

Williamsa otjerali iz Podgorice

M. Šljivak

Američki košarkaš Marcus Williams više nije igrač Budućnosti iz Podgorice.

Iskusni 31-godišnji playmaker raskinuo je ugovor u samom finišu sezone i pred drugi meč polufinala ABA lige protiv Crvene zvezde.

"Marcus Williams nije više član našeg kluba. To je odluka koju je donio cijeli tim. Svojim ponašanjem na terenu, lošem odnosu na treningu, Marcus nije pokazao dovoljno respekta prema klubu, saigračima, treneru", rekao je trener Budućnosti Ilias Zouros.

Nije poznato hoće li tim iz Podgorice tražiti zamjenu za Williamsa, koji bi mogao i ostati u Crnoj Gori.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Navodno, interes za njega pokazuje ekipa Mornara iz Bara i on bi mogao pojačati ovaj tim.

Američki košarkaš je ove sezone u ABA ligi nastupio u 27 utakmica, a prosječno je po meču ubacivao 10,3 poena uz preko šest asistencija po meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti