Vlašić zadovoljan nakon Slobode i oprezan pred Bošnjak

Trener tima iz Mostara

Vlašić zadovoljan nakon Slobode i oprezan pred Bošnjak

M. Maksimović

Tri dana nakon poraza u Trebinju od Leotara, košarkaši Zrinjskog prikazali su mnogo bolju igru i stigli do sigurnog trijumfa nad Slobodom kojim su potvrdili da sigurno koračaju ka Ligi za prvaka. 

“Bilo je to puno bolje naše izdanje, baš onako kako smo igrali u prvom dijelu prvenstva. Čestitke igračima na trudu i dobroj igri, ten a pobjedi protiv kvalitetnog protivnika”, rekao je trener Hrvoje Vlašić.

U timu Zrinjskog u subotu je debitovao novajlija Đurasović.

“Pohvalio bih i Đurasovića, a posebno Šamadana koji je došao s temperaturom, primio infuziju prije utakmice, izišao na teren i napravio odličan posao protiv snažnog Bože Đumića”, dodao je.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Zrinjski narednog vikenda gostuje posljednjeplasiranoj ekipi Lige 10, Bošnjaku u Hadžićima.

“Kod kuće igraju tvrdo i nastoje iskoristiti i malu šansu ukoliko im se ukaže. Zbog toga na ovaj meč gledam kao na najveći derbi. Moramo ponovo napraviti dobru pripremu, podijeliti uloge i znati kako se postaviti. Danas nema lakih protivnika”, istakao je Vlašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi