Vlašić: Naša forma će još rasti

Trener KK Zrinjski

Vlašić: Naša forma će još rasti

Dobre igre košarkaša Zrinjskog, kako u domaćem prvenstvu gdje su Plemići neporaženi, tako i u ABA 2. ligi gdje su na diobi petog mjesta, bili su dovoljan razlog da trenera Mostaraca, Hrvoja Vlašića upitamo za dojmove o dosadašnjim nastupima Zrinjskog, koji je u 12 utakmica u svim takmičenjima ove godine, upisao čak 9 pobjeda.

Za SportSport.ba, Hrvoje Vlašić kazao je slijedeće:

Zadovoljan sam dosadašnjim tijekom oba natjecanja koje igramo! Momčad je poprilično promijenjena ove sezone i bilo je normalno da cemo se tražiti i da nam je potrebno vrijeme za upoznavanje i uigravanje - rekao je strateg HKK Zrinjskog i dodao: - Mislim da smo trenutno dosegli jedan solidan nivo forme i da nam ostaje puno prostora da bi izvlačili maksimum od svih igrača! Generalno,  imamo momčad koja će  rasti kako odmiču ligaška takmičenja. Imamo dobru ekipu  sastavljenu od karakternih momaka koji imaju kvalitet i predano rade,  te su željni dobrog rezultata - od kapetana Princa do najmlađh igrača - završio je Vlašić viđenje dosadašnjeg tijeka sezone košarkaša Zrinjskog.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi