Trener Zrinjskog za SportSport.ba

Vlašić: Napravili smo dosta, treba spustiti loptu na pod

S. Mlaćo

Sasvim zasluženo košarkaši Zrinjskog u subotu su u susretu trećeg kola Lige za prvaka savladali u Sarajevu KK Spars Ziraat Bank sa 88:81.

Mostarci su upisali treću pobjedu, a njihov trener Hrvoje Vlašić imao je razloga za zadovoljstvo nakon utakmice.

"Možemo biti zadovoljni. Otvorili smo utakmicu dobro, igrali veliki dio prvog poluvremena dobro i morao je doći jedan pad na kojem su Sparsi stigli na egal. U ovoj utakmici bili smo bez Kneževića koji je MVP prvog dijela i Bundovića koji nam mnogo fali na ovim rotacijama, a ponovo kao u prvom kolu nismo imali crnih rupa, te mogu biti super zadovoljan i čestitam svojim momcima na fanatičnom trudu, te Sparsima na fer i sporskoj utakmici", kazao je Vlašić.

Mostarci imaju tri pobjede iz tri kola i sigurno se njihovi navijači pitaju koji su dometi ove veoma kvalitetne ekipe.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Lijepo izgleda za sada. Puno toga ima do kraja, treba igrati i spustiti loptu na pod. Ovo je velika stvar za nas, puno smo napravili od početka i mislim da možemo dosta, te da imamo još uvijek talenta i rezervi koje nismo iskoristili. Treba biti zadovoljan sa ovim, a sa druge strane čekati i vidjeti šta će reći medicinska služba", dodao je Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije