Vinčević: Pobijediti Burch i  izaći iz rezultatske krize

Kapiten KK Promo za SportSport.ba

Vinčević: Pobijediti Burch i izaći iz rezultatske krize

S. Mlaćo

U okviru 9. kola A-1 lige naše zemlje košarkaši Proma iz Donjeg Vakufa sutra će u svojoj novoizgrađenoj dvorani ugostiti Burch iz Sarajeva, trenutnog lidera prvenstva.

Tim iz Donjeg Vakufa do sada ima dvije pobjede i pet poraza, te su Donjevakufljani svjesni da ih očekuje veoma težak posao i kvalitetan rival.

"Utakmica protiv Burcha je od velike važnosti za nas. Sezonu smo dobro startali sa dvije pobjede, onda je uslijedila crna serija od pet poraza. Treniramo punom parom u novoj dvorani u našem Vakufu, a svi igrači su spremni", istakao je za SportSport.ba kapiten KK Promo Feriz Vinčević.

"Očekujemo dobru utakmicu, Burch je odlična ekipa koja je sjajno fizički spremljena. Bit će teška utakmica, ali uz pomoć naših navijača nadamo se pobjedi i izlasku iz rezultatske krize", dodao je Vinčević. 

Meč između KK Promo Donji Vakuf i KK Burch igra se sutra sa početkom u 18 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi