Tomić: Jako bitna utakmica u borbi za play-off

Košarkaš Studenta pred Bratunac

Tomić: Jako bitna utakmica u borbi za play-off

D. Vejo

Košarkaši banjalučkog Studenta nepremostiva su prepreka na domaćem parketu za ekipe u gornjem dijelu tabele, gdje se i sami nalaze.

Prošlogodišnji finalista play-offa pred svojom publikom igra sjajno što su pokazali i u prošloj utakmici. Ali, plavo-bijele sada čeka gostovanje u Bratuncu istoimenoj ekipi koja zauzima 12. poziciju na tabeli.

U redovima gostojuće ekipe na ovom susretu, vlada sjajna atmosfera, te puni optimizma ulaze u ovaj meč.

"Mi razmišljamo o pobjedi. To su naša očekivanja kako bi se nadovezali na dobru igru iz prošlog kola. Utakmica protiv Bratunca, jako je bitna u borbi za play-off lige", istakao je za SportSport.ba košarkaš Studenta, Andrej Tomić.

Meč između Bratunca i Studenta igra se u nedjelju sa početkom od 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi