Razočarani Nurkić odustao od investiranja u BiH?

"I onda kažu uloži novac u Bosnu..."

Razočarani Nurkić odustao od investiranja u BiH?

Bh. košarkaški reprezentativac Jusuf Nurkić je na svom Facebook profilu objavio jedan veoma zanimljiv, ali i pomalo zagonetan status.

Prema nezvaničnim saznanjima Dnevnog Avaza, Nurkić je bio zainteresovan za kupovinu jedne od nekretnina u stambeno-poslovnom kompleksu Bosmal u Sarajevu, koja je bila ponuđena na licitaciji, ali je odustao nakon što mu nije omogućeno da obiđe željene nekretnine.

Obilazak Bosmala za potencijalne kupce bio je zakazan jučer i danas od 10 do 12 sati, koji su prethodno uplatili polog i time ispunili uvjet za licitaciju i obilazak Bosmala. 

Nurkić se danas, navodno, pojavio u Bosmalu, ali vještak ni njemu, ni ostalim potencijalim kupcima koji su također uplatili polog nije ni dozvolio da pogledaju nekretnine koje su na prodaju.

Nakon ovoga, razočarani i ogorčeni Nurkić je na svom Facebooku napisao status: "Bosmal = Prevara, Sud još veća. I onda kažu živi i uloži novac u Bosnu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi