Radnik doveo krilnog centra iz Slavije

Novi igrač u bijeljinskom klubu

Radnik doveo krilnog centra iz Slavije

D. Rakanović

Košarkaški klub Radnik iz Bijeljine doveo je novo pojačanje za predstojeću sezonu u kojoj će nastupati u prvenstvu Bosne i Hercegovine. 

Naime, doskorašnji igrač Slavije iz Istočnog Sarajeva Aleksandar Baričanin dogovorio je sve uslove saradnje sa čelnicima Radnika. 

Ovaj 21-godišnji krilni centar prošle sezone je nastupao na dvojnu registraciju za Slaviju u Prvoj ligi Republike Srpske, te za paljanski Obilić u Drugoj ligi RS-a.

Podsjetimo, Radnik je prošle sezone osvojio titulu u Prvoj ligi Republike Srpske pobjedom nad Sutjeskom iz Foče u finalu play-offa i plasirao se u najviši rang bh. košarke. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

U Radnik je prije Baričanina stigao i Filip Kaluđerović, doskorašnji igrač Sutjeske iz Foče, kao i Miljan Šarić, koji je prošle sezone nastupao za sarajevsku Bosnu Royal. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi