Poznat spisak ženske U16 reprezentacije BiH

Slijede pripreme, pa EP

Poznat spisak ženske U16 reprezentacije BiH

U Sarajevu se jučer okupila ženska U16 reprezentacija Bosne i Hercegovine, koja će od 17. do 26. augusta nastupiti na Evropskom prvenstvu B divizije u Skoplju.  

Na jučerašnjoj prozivci, selektoru Slobodanu Kecmanu javilo se sljedećih 17 igračica: Merjema Bučuk (Čelik), Naida Nurkić (Jedinstvo BH Telekom), Uma Bobić (Bihać), Azra Nikšić (Konjic), Ajla Mihmić (Brčanka), Sanja Radulović (Mladi Krajišnik), Tanja Milošević (Crvena Zvezda), Dajana Pavlović (Crvena Zvezda), Marija Kešeljević (Trebinje 03), Ines Babić (Play off Ultra), Jelena Čivčić (Mladi Krajišnik), Amna Isaković(Kengur), Anica Skrivan (Trebinje 03), Emela Ramić (Konjic), Jovana Kovačević (Orlovi), Almedina Ahmić (Konjic), Emina Selimović (Željezničar).

Ženska kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine kompletne pripreme odradiće u Sarajevu, a prve trening mečeve odigraće 25. i 26. jula protiv selekcije Crne Gore.

Podsjećamo, Bosna i Hercegovina se nalazi u D grupi Evropskog prvenstva u Skoplju, zajedno sa selekcijama Slovačke, Velike Britanije, Danske, Švicarske i Albanije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi