Trener KK Vogošća

Pašalić: Siguran sam da ćemo dati svoj maksimum

S. Mlaćo

Pored Dušana Gvozdića, uoči večerašnjeg duela polufinala kupa Kantona Sarajevo medijima se na današnjoj press konferenciji obratio i trener KK Vogošća Ahmet Pašalić.

On je govorio o kvaliteti Bosne, te samim očekivanjima od večerašnjeg duela koji počinje u 20 sati.

"Prvo da vam se svima zahvalim što se uveličali ovu priliku, a što se tiče utakmice Bosna je apsolutni favorit. Ja bih im ovom prilikom čestitao na dosadašnjem dijelu sezone, a mislim da sam pored trenera Gvozdića osoba koja je najviše pogledala njihove utakmice ove sezone i predvođeni su odličnim trenerom. Što se tiče moje ekipe,  ja smatram da imamo svoje prednosti i mislim da će timski duh biti na našoj strani. To su segmenti koji pomažu da timska statistika bude bolja i ja sam siguran da će moji igrači dati svoj maksimum", kazao je Pašalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi