Pašalić: Okrećem se novim izazovima, Vogošća je prošlost

Napustio KK Vogošća

Pašalić: Okrećem se novim izazovima, Vogošća je prošlost

S. Mlaćo

Nakon što je sa KK Vogošća izborio plasman u elitni rang bh. košarke, mladi stručnjak Ahmet Palašić odlučio je napustiti taj klub.

 Pašalić je svakako jedan od najzaslužnijih za veliki uspjeh Vogošće, ali sada je odlučio da je vrijeme za rastanak, što je i priznao za SportSport.ba.

"Jednostavno, osjetio sam potrebu da bi za moj trenerski razvoj bilo najbolje da napustim klub. Klubu želim sve najbolje, zaista uspješne dvije sezone sam proveo u KK Vogošća. Mislim da sam zajedno sa svojim igračima ostavio dubok trag koji smo krunisali ulaskom u najviši rang bosanskohercegovačkog takmičenja. KK Vogošća je sada prošlost, ja se okrećem novim izazovima u budućnosti", priznao nam je Pašalić.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Nije poznato gdje će nastaviti svoju trenersku karijeru.

"Ima nekoliko novih opcija, ali ništa još nije dogovoreno", dodao je Pašalić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi