OKK Spars od sutra pod novim imenom

Sarajlije dobile generalnog sponzora

OKK Spars od sutra pod novim imenom

S. Mlaćo

Juniori KK Spars Sarajevo sutra će nastupati na kvalifikacionom turniru juniorske Eurolige.

Kao i ranijih godina, od nada Sparsa očekuje se dobar rezultat, a turnir će otvoriti u petak duelom protiv GBA Prag u 16 sati.

Zanimljivo da će klub iz Sarajeva u narednom periodu nositi naziv OKK Spars Ziraat Bank. Naime, generalni sponzor ovog kluba od danas je najveća turska banka.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Naš klub će sutra nastupiti na turniru juniorske Eurolige sa novim imenom. Naš generalni sponzor od danas je najveća turska banka Ziraat Bank, čiji će naziv biti dodan imenu našeg kluba. U budućnosti će sve naše takmičarske selekcije nastupati pod imenom OKK SPARS Ziraat Bank. Nadamo se da će naš klub u budućnosti nastaviti praviti odlične rezultate i napraviti još jedan iskorak u svom radu", prenosi službena stranica ovog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi