Milošević: Moramo dati sve od sebe protiv Rusije

Reprezentativac BiH poručuje

Milošević: Moramo dati sve od sebe protiv Rusije

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Milan Milošević povratnik je u naš nacionalni tim i bit će na raspolaganju Dušku Vujoševiću na utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

"Mi stariji smo zbog povreda propustili prve kvalifikacije, ali sada smo tu i stvarno je super atmosfera. Radimo koliko možemo, što brže možemo kako bi se uspjeli spremiti za Ruse. Morali smo se brzo uklopiti u ekipu i mislim da smo uspjeli u tome", rekao je Milošević, te nastavio:

"Rusija je bila četvrta na Evropskom prvenstvu i to dovoljno govori o tome kakva je to ekipa. Ne bih mnogo pričao o njima, važno je da gledamo sebe i da damo maksimum protiv njih".

Na pitanje hoće li Rusija biti hendikepirana neigranjem Shveda, Milošević je dao zanimljiv odgovor:

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

"Rusima će faliti Shved, ali i nama će nekoliko važnih igrača, pa ne znam ko će kome više nedostajati. Oni imaju širi izbor igrača, izuzetno su kvalitetni ali ne trebamo u taj duel ući sa previše respekta".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi