Lijepa priča u Laktašima: Aplauzi za košarkaše Bosne

Za svaku pohvalu

Lijepa priča u Laktašima: Aplauzi za košarkaše Bosne

Košarkaši Bosne Royal Jelly nakon utakmice protiv Igokee nagrađeni su aplauzom od strane publike u Laktašima. 

I dok bh. sport u posljednje vrijeme potresaju brojni incidenti, u Laktašima su se na meču između Igokee i Bosne Royal Jelly mogli čuti aplauzi od strane domaće publike za goste iz Sarajeva, što je svakako za svaku pohvalu. 

Iza košarkaška Bosne Royal Jelly je uspješna sezona. Osvojili su titulu regularnog dijela prvenstva BiH, izborili finale Kupa BiH i finale Play-offa, ali na kraju su se morali zadovoljiti titulom viceprvaka. 

U petom duelu finalne serije Igosi su sinoć pobijedili Bosnu rezultatom 96:72 i tako došli do osvajanja novog trofeja prvaka. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi