Bek Sparsa nakon utakmice protiv Bosne Royal

Kovačević: Nismo mogli do kraja da se držimo sa Bosnom

D. Rakanović

Sparsi su večeras u Skenderiji poraženi od Bosne Royal Jelly rezultatom 101:84, u okviru četvrtog kola Lige za prvaka.

"Veoma bitna utakmica za nas. Dobro smo ušli u utakmicu, način kako smo pristupili svemu, ali jednostavno nismo mogli do kraja da se držimo sa ovako kvalitetnom ekipom kao što je Bosna", rekao je bek ekipe Sparsa Maksim Kovačević.

On je pružio odličnu partiju ubacivši 20 poena, uz četiri skoka i dvije asistencije. 

"Mi guramo dalje, ništa još nije gotovo za nas što se tiče ulaska u polufinale. Ima još šest utakmica do kraja i svašta je moguće", rekao je Kovačević. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

On smatra da je utakmica prelomljena na iskustvo Bosne i sa nekim otvorenim šutevima koje su večeras igrači Bosne pogađali. 

"A prije svega našim lošim odbranama smo ih uveli u neke njihove teže šuteve koje su pogađali i samim tim mi više nismo mogli da se vratimo u rezultatsku neizvjesnost", zaključio je Kovačević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi