Trener ŽKK Mladi Krajišnik

Kosić: Očekujemo da napredujemo iz utakmice u utakmicu

S. Mlaćo

Podmlađena ekipa Mladog Krajišnika nije uspjela sinoć u Skenderiji pružiti kvalitetniji otpor favorizovanom Play Off Ultra, ali su gošće pokazale da sigurno imaju kvaliteta.

Nisu su predavale tokom cijelog meča, a njihov trener Darko Kosić i pored poraza nije bio nezadovoljan.

"Nisam ni nezadovoljan. S obzirom da se ove godine takmičimo u ligi sa djevojčicama koje su kadetskog i juniorskog uzrasta nije ni bilo loše. Čekamo Kristinu Šurlan koja će se priključiti od slijedećeg kola i ja se nadam da će ona za nas biti istinsko pojačanje", kazao je Kosić za SportSport.ba.

"Naša su očekivanja da iz utakmice u utakmicu napredujemo indvidualno, prije svega, a onda kao i ekipa. Većina ovih djevojčica su po prvi put na seniorskoj sceni, a potencijala ima. Potrebno je vrijeme i strpljenje, te rezultat u budućnosti neće izostati", dodao je Darko Kosić, trener ŽKK Mladi Krajišnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi