Ivanović: Do kraja želimo odigrati časno i pošteno

Strateg KK Sutjeska uoči trećeg susreta sa Radnikom

Ivanović: Do kraja želimo odigrati časno i pošteno

D. Vejo

Košarkaši Sutjeske iz Foče ove su sezone u Prvoj muškoj ligi Republike Srpske prošli kroz dosta oscilacija.

Povrede su ih pratile tokom cijelog šampionata, u pojedinim susretima na teren su istrčavali sa samo šest igrača, takođe, u nekoliko navrata nisu imali sreće ni sa dvoranom pa su tako morali koristiti neku od obližnjih.

No, uprkos svim navedenim nedaćama, izabranici Milenka Ivanovića su pružali kvalitetna izdanja i tako sebe doveli u priliku da se bore za titulu prvaka Republike Srpske.

U polufinalu su izbacili aktuelnog prvaka KK Prijedor, a sada su uprkos dva poraza, zube pokazali i bijeljinskom Radniku. Prethodni susret gdje su poraženi rezultatom 49:66, odigrali su bez četvorice ključnih igrača. 

Ranjeni, ulaze i u treću finalnu utakmicu play-offa.

"Prije svega bih se zahvalio svojim igračima koji su tokom čitavog šampionata igrali povrijeđeni i bolesni. Nisu tražili alibi, izašli su na teren kada je bilo najteže i borili se. Mi uvijek igramo časno i pošteno, tako će biti i sada. Daćemo sve od sebe, pa šta bude", jasan je bio strateg Sutjeske, Milenko Ivanović.

Meč između Radnika i Sutjeske igra se sutra od 19 sati u Bijeljini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi