Igokea se zahvalila Bosni na gostoprimstvu

U timu iz Laktaša nose lijepe utiske iz Sarajeva

Igokea se zahvalila Bosni na gostoprimstvu

E. Dindić

Košarkaši Igokee sinoć su u prepunoj Skenderiji savladali Bosnu Royal Jelly i tako osvojili Kup Bosne i Hercegovine za ovu sezonu. 

Pokazali su da su u ovom trenutku najbolja ekipa u Bosni i Hercegovini i da sa punim pravom nose pehar pobjednika kupa BiH kući. Međutim ono što je svakako dirnulo čelnike tima iz Laktaša je sjajno gostoprimstvo i na kraju utakmice kada je objektivna sarajevska publika nagradila košarkaše iz Laktaša velikim aplauzom. 

Tim povodom čelni ljudi kluba iz Laktaša oglasili su se na oficialnoj stranici kluba  i zahvalili se ekipi iz Sarajeva na gostoprimstvu i sjajno organizovanom završnom turniru.

"Košarkaški klub Igokea i Uprava ekipe iz Aleksandrovca zahvaljuje se svom rivalu u finalu Kupa, KK Bosna Royal Jelly na sjajnom prijemu i velikodušnom gostoprimstvu.Igosi su sinoć osvojili titulu osvajača Kup-a BiH pošto su savladali domaću ekipu u finalnom susretu sa 79:67. Ono što je obradovalo izabranike Dragana Bajića kao i cijeli stručni štab našeg tima, jeste fer i korektno navijanje domaćih navijača, posebno aplauzi i ovacije pri uručenju pehara i medalja." , navedeno je u saopštenju na službenoj stranici kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti