Igokea krade centra Studentima?

Šturanovića želi Igokea

Igokea krade centra Studentima?

M. Šljivak

Aktuelni prvak BiH ekipa Igokee i naredne sezone će predstavljati našu zemlju u ABA ligi.

Igosi su u finalu prvenstva BiH u pet utakmica bili bolji od sarajevske Bosne Royal, koja je pružila veoma jak otpor favorizovanom protivniku.

Sarajevski tim bi u narednu sezonu mogao ući bez centra Maksima Šturanovića. Igokea je ozbiljno zainteresovana za dovođenje centra Studenata, kojeg bismo tako od naredne sezone mogli gledati u ekipi Igokee.

Šturanović je u finalnoj seriji protiv Igokee bio jedan od najboljih pojedinaca u ekipi Bosne. Privukao je tako Šturanović pažnju na sebe i vrlo lako bi se moglo desiti da napusti sarajevski tim.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Ove sezone Šturanović je igra zaista odlično. U prosjeku je ubacivao gotovo 11 poena, a imao je i šest skokova po utakmici u prvenstvu BiH.

Bio je ukupno četvrti strijelac Studenata, te prvi skakač tima koji je odigrao zaista fantastičnu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi