Husić bodrio Nurkića u Memphisu

Portland slavio gostujuću pobjedu

Husić bodrio Nurkića u Memphisu

S. Mlaćo

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić sinoć je u gostujućoj pobjedi svog Portlanda na Memphisom 100:92 upisao deset poena, te dodao sedam skokova i jednu blokadu.

Nurkić skoro svaku utakmicu ima podršku Bosanaca i Hercegovaca, a ovaj put na tribinama se našao i Azmir Husić, prvi čovjek Sloge Simin Han i uspješan sportski radnik koji ima firme u SAD-u, te se trenutno i nalazi u toj zemlji.

Slobodno vrijeme iskoristio je da posjeti Nurkića i pruži mu podršku.

"Kada god sam u SAD-u iskoristim priliku da pogledam koju utakmicu u kojoj igraju i naši igrači. Tako je bilo i ovaj put, a naravno da sam navijao za Portland", kazao je Husić za SportSport.ba.

Ni sam Nurkić nije krio osmijeh zbog posjete Husića i društva, pa je uz pobjedu imao razlog više za zadovoljstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi