Dobra partija Biberovića u pobjedi Fenera

Drugi strijelac ekipe iz Istanbula

Dobra partija Biberovića u pobjedi Fenera

E. Dindić

Prvak Europe ekipa Fenerbahce Dogusa odigrala je prijateljsku utakmicu pred novu sezonu sa ekipom Petroshimija iz Irana.

U jednoj laganoj trening utakmici Fenerbahce je upisao pobjedu rezultatom 89:68. 

Od prvog pa do posljednjeg minuta, dominirali su izabranici Željka Obradovića i ostvarili na kraju i više nego ubjedljivu pobjedu.

Kako se rezultat kretao na ovom susretu najbolje govori podatak, da su izabranici Željka Obradovića slavili u tri perioda ovoga susreta, dok je samo u jednom periodu ekipa iz Irana uspjela da odigra neriješeno.

Kod ekipe Fenerbahcea istakao se Arna sa 15 poena, dok je naš juniorski reprezentativac Tarik Biberović pružio dobru partiju u ovom susretu i  na kraju je susret završio kao drugi strijelac tima iz Istanbula sa 11 postignutih poena. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi